Ads 468x60px

Pages

Rumos-diós sütemény

34.
HOZZÁVALÓK:
25 dkg margarin,
60 dkg liszt,
2 tojás sárgája,
1 tejföl,
20 dkg porcukor,
fél csomag sütőpor.

ELKÉSZÍTÉS:
A hozzávalókat összegyúrjuk, 3 lapot sütünk belőle a tepsi hátán. Töltelék: 15 dkg cukor, 3 evőkanál kakaó, 2 dl vízből szirupot főzünk, belekeverünk fél vajat és 1 összemorzsolt tésztalapot. Hozzáteszünk 1 csomag rumba áztatott mazsolát, 2 fél maradék meggybefőttet, 20 dkg durvára vágott diót és az egészet jól összekeverjük. A két lap közé töltjük a masszát, a tetejét csokoládémázzal vonjuk be.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése