Ads 468x60px

Pages

Csigalinzer

75.
HOZZÁVALÓK:
50 dkg liszt,
15 dkg cukor,
1 csomag vaníliás cukor,
2 evőkanál kakaó,
25 dkg margarin,
2 tojás,
egy kevés tej.

ELKÉSZÍTÉS:
A lisztet egy egész tojással, a margarinnal, a cukorral meg a vaníliás cukorral és egy kevés tejjel jól összedolgozzuk. Két cipóba osztjuk és az egyikbe kakaót gyúrunk. Külön-külön vékony lappá nyújtjuk, a fehéret megkenjük a másik felvert tojással és ráfektetjük a barna lapot. Együtt szorosan összegöngyöljük és felhasználásig folpackba csomagolva hűtőszekrénybe tesszük. Amikor kivesszük fél cm vastagra szeleteljük, és tepsire rakva, forró sütőben világosra sütjük.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése