Ads 468x60px

Pages

Hatlapos

269.
HOZZÁVALÓK:
60 dkg liszt,
7 dkg zsír,
2 egész tojás,
2 dkg szalagáré,
pici ecet,
20 dkg cukor,
1 vaníliáscukor,
annyi tej, hogy könnyen nyújtható tésztát kapjunk.
a töltelékhez:
1 dl tej,
1/2 kg porcukor,
4 evőkanál liszt.




ELKÉSZÍTÉS:
A tészta összetevőit összegyúrjuk, és 6 egyenlő részre osztjuk. Egyenként világos sárgára sütjük (a tepsi hátulján). A töltelék készítésekor a cukrot megpirítjuk, felengedjük a tejjel és a 4 evőkanál lisztet, melyet előzőleg a tejjel kikavarunk sűrű péppé főzzük és állandó keverés mellett hűtjük.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése