Ads 468x60px

Pages

Túrós batyu

294.
HOZZÁVALÓK:
2 csomag réteslap,
50 dkg túró,
1 csomag főzésnélküli vaníliás pudingpor,
0,5 l tej,
15 dkg porcukor,
1 csipet vaníliás cukor,
40 dkg tisztított őszibarack,
3 tojássárgája,
1/2 citrom leve.

ELKÉSZÍTÉS:
A tehéntúrót összekeverjük az elkészített vaníliás pudinggal. Hozzáadjuk a 3 tojássárgáját, a tisztított. kockára vágott őszibarackot, a vaníliás cukrot, majd a fél citrom levét. A kiterített réteslapot ollóval 4 részre vágjuk, s mindegyik rész közepébe teszünk a töltelékből. A tészta 4 sarkát fölül összefogjuk és csavarunk rajta egyet. Olajozott sütőtepsire rakjuk és 180 fokos sütőben szép pirosra sütjük. Porcukrozva tálaljuk.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése