Ads 468x60px

Pages

Estike

383.
HOZZÁVALÓK:
3 tojássárgája,
30 dkg cukor,
30 dkg liszt,
birsalmasajt, vagy baracklekvár.




ELKÉSZÍTÉS:
3 tojássárgáját alaposan kikeverünk 30 dkg, kevés vaníliával kevert cukorral, és szükség szerint 2-4 evőkanál vízzel. Ekkor belevegyítünk 30 dkg lisztet, és ezzel addig keverjük, amíg a tészta szép sima lesz. Ha morzsálódik, még egy egész tojást is tehetünk hozzá. De ebben az esetben 2 evőkanál víz elegendő. Deszkán kinyújtjuk, és kerek, 10 cm átmérőjű szaggatóval kiszaggatva, kikent, meglisztezett tepsibe tesszük. Sütés előtt mindegyik közepébe kis birsalmasajt négyszögeket, vagy baracklekvárt teszünk.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése