Ads 468x60px

Pages

Eper Sarlott

456.
HOZZÁVALÓK:
1 csomag babapiskóta,
4 dl tejszín,
4 dkg porcukor,
50 dkg eper,
tejszínhab.

ELKÉSZÍTÉS:
Egy nagyobb tortaformát babapiskótával kibélelünk (az oldalát is). 4 dl tejszínt 4 dkg porcukorral, állandó kevergetés közben felforraljuk, majd tovább kavarva kihűtjük. A hűtőszekrényben nagyon hidegre hűtjük, majd kemény habot verünk belőle. Belekeverünk 40 dkg epret, és a felét a piskótával bélelt tortaformába borítjuk. Meghintjük egy sor nyers eperrel, erre öntjük rá a krém maradékát, és a tetejére X alakban 4 babapiskótát fektetünk. A közüket tejszínhabbal, és eperszemekkel díszítjük.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése