Ads 468x60px

Pages

Piskótás puding

861.
Szemes Jánosné receptje
HOZZÁVALÓK:
1 csomag babapiskóta,
1 csomag pudingpor,
5 dl tej,
3-4 evőkanál porcukor,
5 dkg mazsola,
1/2 kg ízlés szerint választott gyümölcs, vagy befőtt,
2 dl tejszín.

ELKÉSZÍTÉS:
Rakjunk egy mély tálba annyi piskótát, hogy befedje az alját. Készítsük el a pudingot (én az epreset ajánlom). Öntsünk annyi pudingot a piskótára, hogy ellepje, erre szórjuk rá az apróra vágott gyümölcsöt, és a mazsola kis részét. Folytassuk ezt a műveletet addig, amíg a hozzávalók tartanak. A tetejére puding kerül, és díszítésül pár szem meggy, vagy eper. Hagyjuk a hűtőben 1/2 napig állni. Befőttestálkában tálaljuk, a tetejét díszítsük gazdagon tejszínhabbal.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése