Ads 468x60px

Pages

Delicatesse torta

1224.
HOZZÁVALÓK:
10 dkg vaj,
13,5 dkg cukor,
1/2 citrom,
10 dkg citronád,
18,5 dkg darált mandula,
12,5 dkg darált mogyoró,
6 dkg liszt,
sárgabarack befőtt,
2 tojásfehérje.

ELKÉSZÍTÉS:
Dolgozzuk össze a vajat 7,5 dkg cukorral, a citrom levével és lereszelt héjával, a finomra vágott citronáddal, 12,5 dkg darált mandulával, a darált mogyoróval, és a liszttel. Ujjnyi vastagon tegyük tortaformába, és félig süssük meg. Ekkor tegyünk rá bőven sárgabarack befőttet, a tojásfehérjék habját, a maradék cukorral, és darált mandulával vegyítve. Ezekkel együtt mérsékelt tűzön süssük készre.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése