1255.
HOZZÁVALÓK:
22 dkg vaj,
33 dkg porcukor,
33 dkg liszt,
6 tojás,
1 dl tej,
1 csomag sütőpor,
2 dkg kakaópor,
1 csomag vaníliáscukor,
baracklekvár.
ELKÉSZÍTÉS:
Verjünk kemény h abot
a tojásfeh érjékből a cukor felével. Keverjük h abosra
a vajat a cukor másik felével, majd keverés közben egyenként keverjük h ozzá
a tojások sárgáját, a tejet, a sütőport, és a vaníliáscukrot. A felh abosított
masszáh oz keverjük h ozzá
fakanállal a tojásh abot és a lisztet, majd
osszuk ketté. Az egyik részéh ez keverjük h ozzá
a kakaót. Béleljünk ki papírral egy tepsit, és a kétféle masszából kenjünk 1-1
azonos méretű lapot, majd süssük ki őket. Miután kisült töltsük meg a lapokat
baracklekvárral, h intsük meg vaníliáscukorral,
és h idegen szeleteljük fel.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése