Ads 468x60px

Pages

Rigolettó

1264.
HOZZÁVALÓK:
8 tojássárgája,
18 dkg cukor,
25 dkg vaj,
28 dkg liszt,
2 dkg kakaópor,
a krémhez:
20 dkg vaj,
20 dkg porcukor,
1/2 dl rum,
10 dkg darált dió.

ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük habosra a tojássárgákat a cukorral, és a vajjal. A vaj és a cukor keverése közben egyenként adjuk hozzá a tojássárgákat. Miután alaposan kikevertük a masszát, adjuk hozzá a lisztet, és a kakaót. Kivajazott, kilisztezett tepsin közepesen meleg sütőben süssük ki puszedlinek. A kihűlt puszedliket töltsük meg diókrémmel. A krém elkészítéséhez keverjük habosra a vajat a porcukorral, majd keverés közben adjuk hozzá a rumot, és a finomra darált diót.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése