1263.
HOZZÁVALÓK:
6 tojásfeh érje,
56 dkg cukor,
15 dkg darált dió,
1/2 l h abtejszín,
10 dkg narancsh éj.
ELKÉSZÍTÉS:
Verjük fel a tojásfeh érjéket
a cukorral lassú melegnél langyosra, majd keverjük h idegre
és adjuk h ozzá a darált diót. Kenjünk 3 kerek
tortalapot a masszából kizsírozott, kilisztezett tepsire, és lassú tűzön
szárítva süssük ki. Verjük fel a h abtejszínt
ízlés szerint édesítve, adjuk h ozzá a kockákra
vágott, cukrozott narancsh éjat, és töltsük meg
vele a lapokat. Kívülről vonjuk be tejszính abbal,
dióval és narancsh éjjal díszíth etjük.
Alaposan leh űtve tálaljuk.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése