1283.
HOZZÁVALÓK:
25 dkg porcukor,
7 tojás,
10 dkg őrölt mandula,
15 dkg mazsola,
a krémh ez:
3 dkg vaj,
3 tojássárgája,
25 dkg gesztenyemassza,
csokoládédara.
ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük h abosra
a porcukrot a tojássárgákkal, majd adjuk h ozzá
a h ámozott, őrölt mandulát, az összevágott
mazsolát, és a tojásfeh érjék felvert h abját.
Két részben süssük meg. Miután kih űlt, töltsük
meg a gesztenyekrémmel. A krém elkészítéséh ez
keverjük el a vajat a tojássárgákkal, adjuk h ozzá
a gesztenyemasszát, h a szükséges, még
cukrozzuk meg, illetve h ígítsuk kellően
tejjel. A torta tetejét és oldalát is vonjuk be a krémmel, majd h intsük
meg csokoládédarával. A tetejét mazsolaszemekkel díszítsük.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése