Ads 468x60px

Pages

Gyömbéres őszibarack

1333.
HOZZÁVALÓK:
8 db őszibarack,
30 dkg túró,
8 dkg vaj,
12 dkg porcukor,
5 dkg mazsola,
3 cl rum,
őrölt gyömbér.

ELKÉSZÍTÉS:

Vágjuk félbe a meghámozott barackokat, és a magjukat távolítsuk el. Rakjuk sorba a fél barackokat egy kivajazott, tűzálló tálban. Keverjük habosra az áttört túrót a porcukorral, és a vajjal. Ízesítsük a gyömbérrel, és adjuk hozzá a mazsolát. Töltsük meg a barackokat a túrókrémmel, hintsük meg porcukorral, és forró sütőben, 5 percig süssük. Ezután öntsük rá a rumot, gyújtsuk meg, és még lángolva tálaljuk.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése