1367.
HOZZÁVALÓK:
kb. 1 kg körte,
10 dkg darált dió,
10 dkg porcukor,
1 csomag vaníliáscukor,
1 tojássárgája,
2 evőkanál rum,
csokoládémártás,
tejszính ab.
ELKÉSZÍTÉS:
Hámozzuk meg és vágjuk félbe a
körtéket, és távolítsuk el a magh ázukat.
Fektessük a fél körtéket magh ázukkal felfelé
üveglapra, és töltsük meg őket a következő módon elkészített krémmel. Dolgozzuk
össze alaposan a darált diót, a porcukorral, a vaníliáscukorral, a
tojássárgájával, és a rummal. Miután a körtéket megtöltöttük, tegyük legalább 1
órára jégszekrénybe. Tálalás előtt h úzzuk át
forrón csokoládémártással, és tejszính abbal
díszítve azonnal tálaljuk.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése