1406.
HOZZÁVALÓK:
5 tojás,
10 dkg cukor,
5 dkg mandula,
5 dkg zsemlemorzsa,
3 cl rum,
15 dkg baracklekvár,
5 dkg vaníliás porcukor.
ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük h abosra
a tojássárgákat a cukorral, majd adjuk h ozzá a
finomra őrölt mandulát, az átszitált zsemlemorzsát, és végül lazán keverjük
bele a tojásfeh érjék keményre vert h abját.
Béleljük ki a tepsit sütőpapírral, öntsük bele a masszát és kenjük el egyenletesen.
Közepesen meleg sütőben süssük meg. Miután a tészta kih űlt,
lapjával vágjuk ketté, és kenjük meg a rummal ízesített baracklekvárral.
Borítsuk össze ismét a két lapot, és vágjuk kisebb szeletekre. Vaníliás
porcukorral megh intve tálaljuk.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése