Ads 468x60px

Pages

Banános palacsinta

1506.
Kéri Erzsébet receptje
HOZZÁVALÓK:
4 db banán
4 db tojás
8 dkg rizsliszt
1 teáskanál fahéj
pici só
pici kókuszcukor
kókuszzsír

ELKÉSZÍTÉS:
A banánokat villával pépesre töröm, hozzáadom a tojásokat, a rizslisztet, fahéjat, cukrot, sót. Picit hagyom állni, majd ismét összekeverem. Felforrósított és kókuszzsírral kikent kerámia serpenyőben tenyérnyi nagyságú palacsintákat sütök. Mivel ez a palacsinta nehezebben fordítható, mint a hagyományos, ezért a törés elkerülése érdekében fontos a kisebb méret. 10-12 db lesz belőle. Kb. 30 perc alatt kész van. Nagyon finom szeder lekvárral megtöltve, így tortaként szeletelve tálalható. 

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése