1891.
HOZZÁVALÓK:
30 dkg kókuszreszelék,
4 nagyobb alma,
2 birsalma,
2 körte,
mazsola,
napraforgómag,
dió,
1 tojás,
2 tojásfehérje,
ízlés szerint xilit, eritrit,
fahéj,
a csokoládéöntethez:
1/2 tábla étcsokoládé,
1 dl kókusztej,
5 g kókuszzsír.
ELKÉSZÍTÉS:
Dolgozzuk össze az alapanyagokat,
és egy sütőpapírral bélelt tepsiben 30-40 percig süssük 180 fokon. Ha birsalmát
is használunk, akkor azt vágjuk vékony szeletekre, és kevés vízzel pároljuk
meg. Melegítsük fel a kókuszzsírt és a tejet, és olvasszuk fel benne a
csokoládét. Kockákra vágva, csokoládéöntettel tálaljuk.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése