1966.
HOZZÁVALÓK:
2 tojás,
2 tojássárgája,
20 dkg méz,
1/2 csomag vaníliáscukor,
5 dkg vagdalt dió,
5 dkg vagdalt mogyoró,
5 dkg mazsola,
birsalmasajt,
1 evőkanál kakaó,
20 dkg liszt,
1 csomag sütőpor.
ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük habosra az egész
tojásokat a 2 tojássárgájával, a langyos mézzel, és a vaníliáscukorral. Ezután
keverjük bele a diót, a mogyorót, a mazsolát, ízlés szerint a birsalmasajtot, a
kakaót, és a sütőporral elkevert lisztet. Tegyük a masszát egy kivajazott
hosszúkás formába, és közepes tűznél süssük meg. 1-2 napi állás után
szeleteljük.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése