2019.
HOZZÁVALÓK:
30 dkg liszt,
1 csomag sütőpor,
5 dkg zsír,
1 tojás,
8 dkg cukor,
2 evőkanál tej,
a krémhez:
1 csomag csokoládé krémpor,
4 dl tej,
15 dkg cukor,
15 dkg vaj.
ELKÉSZÍTÉS:
Gyúrjuk össze a sütőporral
elkevert lisztet a zsírral, az egész tojással, a cukorral, és a tejjel. Süssünk
belőle 4 egyenlő vastagságú tésztalapot. A krémhez állandó kevergetés közben főzzük
sűrűre a tejjel csomómentesen elkevert csokoládé krémport és a cukrot, majd a
tűzről levéve kihűlésig kevergessük. Ezután adjuk hozzá a habosra kikevert
vajat. Töltsük meg a lapokat a krémmel, és vonjuk is be vele a tortát.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése