2057.
HOZZÁVALÓK:
50 dkg liszt,
25 dkg
margarin,
15 dkg
porcukor,
4 tojássárgája,
kevés só,
1 csomag
sütőpor,
szükség szerint
tej,
a töltelékhez:
4
tojásfehérje,
15 dkg cukor,
2 evőkanál
lekvár,
15 dkg darált
dió.
ELKÉSZÍTÉS:
Gyúrjuk össze
a sütőporral elkevert lisztet a margarinnal, a porcukorral, a tojások
sárgájával, pici sóval, és szükség szerint egy kevés tejjel. Reszeljük a felét
egy tepsibe. A töltelékhez verjük habbá a tojásfehérjéket a cukorral, adjuk
hozzá az ízlés szerint választott lekvárt, a darált diót, és kenjük rá.
Reszeljük rá a tészta másik felét is, és süssük meg.
0 hozzászólás:
Megjegyzés küldése