Ads 468x60px

Pages

Puncstorta vaníliakrémmel

2113.
HOZZÁVALÓK:
26 dkg cukor,
6 tojás,
12 dkg liszt,
1/2 csomag sütőpor,
barackíz,
1 csomag vaníliás krémpor,
rum,
cukormáz.

ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük habosra a cukrot a tojások sárgájával, azután részletekben adjuk hozzá a liszttel kevert sütőport és a tojások keményre vert habját. Magas falú tortasütőbe téve azonnal süssük. Sütés után a kihűlt tésztát vágjuk három részre. Az alsó lapot vonjuk be barackízzel és helyezzük rá a középső lapot, melyet vonjunk be a vaníliás krémmel. A lapokat a töltelékek felkenése előtt locsoljuk meg rummal. Az összeállított tortát halvány rózsaszínre festett cukormázzal vonjuk be.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése