Ads 468x60px

Pages

Baccarat

2131.
HOZZÁVALÓK:
10 dkg porcukor,
1/2 csomag vaníliáscukor,
6 tojássárgája,
7 dkg vaj,
1/2 csomag sütőpor,
liszt,
vaníliás porcukor.

ELKÉSZÍTÉS:
Keverjük habosra a vajat a porcukorral, a vaníliáscukorral, és a tojások sárgájával, majd állandó kevergetés közben adjuk hozzá a sütőport és annyi lisztet, hogy formálható legyen. A tésztát 1/2 óra hosszáig még erősen gyúrjuk, azután formáljunk a tenyerünkkel dió nagyságú golyókat, melyeket rakjunk tepsibe. Sütés előtt tegyük félre 1-2 órára pihenni. Közepes tűznél süssük. Sütés után a tésztagolyócskák felülete szétrepedezik. Vaníliás porcukorral meghintve tálaljuk.

0 hozzászólás:

Megjegyzés küldése